Σχετικά με μας

Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε για σας ενημερώνει με άρθρα σχετικά με την υγεία, το σώμα, την άσκηση και την δύναμη που περιέχει η Ζωή μας!!!

Αφήστε λοιπόν  την μαγεία της ζωής  σας να αρχίσει!!! 

Ιστορικό του project

Η σελίδα αυτή ξεκίνησε με σκοπό να ενημερώσει  τους επισκέπτες της σε ζητήματα πάνω στον τομέα της υγείας και της άσκησης και σε τυχόν απορίες που μπορεί να υπάρχουν. Εδώ λοιπόν θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω με άρθρα που έχω βρεί κατά καιρούς σε βιβλία και περιοδικά και από συνομιλίες με άτομα που ειδικεύονται στον χώρο της υγείας! 

Οι χρήστες μας

Όλοι έχουμε επιθυμίες και όνειρα που προσπαθούμε να τα πραγματοποιήσουμε!  

Έτσι λοιπόν και εγώ αποφάσισα να τα πραγματοποιήσω δημιουργώντας αυτή την σελίδα!

Έδω και 13 χρόνια ασχολούμαι με τον τομέα της υγείας και της άσκησης  και μπορώ να πω ότι ακόμα με ενθουσιάζει και με συναρπάζει το ίδιο.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να βρίσκει ενδιαφέρον να βρίσκεται πάνω από ένα βιβλίο ανατομίας και να κάθετε ώρες να διαβάζει οτι βιβλίο έρχεται στα χέρια του σχετικό με την υγεία! Το λέω αυτό γιατί ποτέ δεν ήμουν άτομο του διαβάσματος  όπως λένε οι γονείς μου.Τελικά ήμουν...γι' αυτά τα βιβλία! Αυτή την λατρεία μου θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω μέσα από αυτή την σελίδα.       Σας ευχαριστώ!!!  

Νάνσυ Λογαρά 

Β.Φυσικοθεραπευτή

Aerobic-Fitness Instructor

Personal Trainer